Grafisk rådgivning – få 3 tips til et flot grafisk design

5. februar 2018

Grafisk rådgivning – få 3 tips til et flot grafisk design

5. februar 2018

Vil du også lave flotte logoer, en lækker flyer eller nogle fede annoncebilleder til Facebook eller Instagram?

Vi giver dig her et par gode tips til at komme godt i gang, og har du brug for mere hjælp, så giver vi dig gerne grafisk rådgivning.

Brug forskellige skrifttyper

Designer du en flyer, invitationer eller andet, der skal printes, så er et godt råd, at bruge forskellige skrifttyper til overskrift og indhold. Det giver et mere dynamisk og levende indtryk af din tekst.

Lav nogle testprint undervejs. Det giver et bedre indtryk af, om det virker, når man har det fysisk og ikke bare på en skærm. Ofte er det nemmere at se, hvilke fejl man har fået lavet, når det kommer ud på print.

 

Vælg de rigtige farver

Farvevalget er vigtigt, fordi nogle farver signalerer noget forskelligt. Du bør derfor tænke over, hvilke farver du vælger, og om de passer til det emne, du skal formidle. Gul signalerer eksempelvis tilbud og billigt, hvor blå ofte bliver brugt af store virksomheder, sygehuse og kommuner. Du kan finde de forskellige farvers betydning frit tilgængeligt på internettet.

 

Få grafisk rådgivning

Det er helt i orden at lade sig inspirere af andre. Lav et arkiv over screenshots af hjemmesider, logoer og annoncer, som du kan bruge til at bladre igennem og blive inspireret til at lave lige netop det look, du godt kan lide.

Der findes desuden et kæmpe netværk for grafiske designere på nettet, som kan give dig grafisk rådgivning, der kan hjælpe dig videre i processen.

 

Har du en idé, eller har du allerede lavet et produkt du vil have grafisk rådgivning på, så giver Hvidovre Kopi dig gerne grafisk rådgivning, så du kan komme godt i mål med dit projekt.