Print eller trykkeri?

19. februar 2018

Print eller trykkeri?

19. februar 2018

Hvorfor få trykt sine visitkort eller flyers, når man lige så godt kan print dem selv? Det er der mange gode grunde til.

Et trykkeri leverer en langt højere kvalitet end din printer, og det giver et langt flottere og mere professionelt resultat.

Trykkeri giver et professionelt resultat

Visitkort, flyers, plakater eller bøger. Der er mange ting, der med fordel kan trykkes på et professionelt trykkeri. Uanset om du har brug for en stor eller lille mængde, så kan du med fordel vælge at få trykt det professionelt.

Flere steder kan du få lige det antal, du har brug for – også selvom du kun har brug for ét eksemplar. Det giver bare et langt mere professionelt look, at lade et rigtigt professionelle klare opgaven. Et trykkeri kan som regel lave tryk på alt fra bannere til postkort og krus, så her er mulighederne mange for at få lige netop det, du har brug for.

 

Digital- eller offset trykkeri

De fleste trykkerier arbejder med både digital- og offsettryk. Offset giver det flotteste resultat, men kan kun betale sig, hvis man skal have trykt et stort oplag. Der er ofte længere leveringstid på offsettryk, da trykkeriet laver et metalplade med motivet, der derefter bruges til at lave trykket med. Digitaltryk er den billigste løsning, hvis man kun skal bruge et lille antal. Resultatet er også af høj kvalitet, og har en kort leveringstid i forhold til offset.

Ved digitaltryk overføres det der skal trykkes direkte fra computeren til trykmaskinen, og derfor går processen en del hurtigere. Selvom en printer kan klare mange praktiske opgaver, så bliver kvaliteten aldrig lige så god.

Vil du være sikker på at dine visitkort eller flyers får en professionelt finish, så er du nødt til at få dem trykt.