Efterbehandling

Efterbehandling

Hos Hvidovre Kopi sætter vi vægt på de mindste detaljer. Derfor mener vi at færdiggørelsen af en tryksag er mindst lige så vigtig som indholdet. Hvad end det vedrører ringbind, laminering, lave huller i papiret eller sætte dem i hæfter. Det er alt sammen behandlinger, der kan være tidskrævende og kræver et godt øje for detaljer.

Slip for besværet

Sommetider kan det være fristende at klare diverse printopgaver og detaljer selv, når man har en printer derhjemme eller på kontoret. Dette kan somme tider også resultere i en udmærket kvalitet.

Alligevel er det ikke alle, der kan få tid eller har overskuddet til at udføre arbejdet. Så er det godt, at du hos Hvidovre Kopi kan få udført opgaverne med bedre resultater, der både kan spare dig tid, penge og alt besvær.

Når det kommer til efterbehandling, handler det alligevel ikke kun om at få huller i papiret og sætte dem i hæfter. Det handler også om en flot kachering, kuvertering og binding m.v., som kan tage dig lang tid, hvis du selv skal udføre det én ad gangen. For os handler det i første omgang ikke om økonomi. Det handler om, at du kan få det mest mulige ud af den tid, du har til rådighed. På den måde formår du at slippe for så meget besvær som muligt.

Hos Hvidovre Kopi vil vi udføre din efterbehandling med den største fornøjelse. Når dine prints har fået en god efterbehandling, kan vi også tilbyde pakning og forsendelse.

 

I Hvidovre Kopi bilder vi os ikke ind, at vi kan gøre det billigere, end du selv kan. Men vi kan gøre det smartere og til den samme økonomi

Ønsker du at blive ringet op?

Har du spørgsmål til vores ydelser eller ønsker et uforpligtende tilbud, så udfyld hurtigt og nemt nedenstående formularen og vi kontakter dig snarest!