Print og offset

Print og offset

Hos Hvidovre Kopi tilbyder vi print og kopi i København. Vi investerer i kvalitet og når det gælder de produkter, vi sælger, går vi ikke på kompromis. Derfor holder vi os orienteret om udviklingen inden for alt relateret til print, tryksager og grafik. Vi er ikke blege for at slå til med et helt nyt produkt – også selvom vi bliver de første i Danmark, der gør det.

Print og Offset

Vi tilbyder blandt andet trefløjet A4 brochure i alle former for papirformater. Vi oplever dog at A3 er det mest anvendte format. Ved bestilling af alle vores print typer kan vi levere op til 360 gram pr. kuvert og maks 32 x 66 centimeter.

For virksomheder der ønsker at masseproducere, vil vi typisk foreslå at anvende offset print, som oftest kører på større parti ved produktion.

Der tilbydes dag til dag levering på alle bestillinger.

For nærmere detaljer omkring printformater eller andet, er du velkommen til at kontakte os.

Hvorfor vælge os?

Hvidovre Kopi ønsker ikke at fremstå som en virksomhed, der taler om service. Vi yder service. Vi taler i et sprog, du forstå med det formål, at det skal være nemt at forhandle med os. Hos os undersøger vi omhyggeligt, hvad der bedst kan betale sig for dig som kunde. Selvfølgeligt altid inden for din økonomiske ramme. Vi vil sørge for at hjælpe og guide dig under hele processen, således at du opnår de bedste resultater.

Det er din beslutning alene, men vi er sat i verden for at gøre dit valg så enkelt som overhovedet muligt. Ofte oplever vi, at de samme kunder vender tilbage, fordi de har været positive for tidligere samarbejde. Det samme håber vi, at du også gør.

Når du har fået printet hos os, foreslår vi, at du får udarbejdet efterbehandling på produkterne.

Hvidovre Kopi ønsker ikke at fremstå som en virksomhed der taler om service. Vi yder service. Vi taler i et sprog du forstår med det formål at det skal være nemt at handle med os

Ønsker du at blive ringet op?

Har du spørgsmål til vores ydelser eller ønsker et uforpligtende tilbud, så udfyld hurtigt og nemt nedenstående formularen og vi kontakter dig snarest!