Kvalitet til tiden

Kvalitet til tiden

Kvalitetsprodukter, exceptionel kundeservice, korte leveringstider og konkurrencedygtige priser, har været nøglen til Hvidovre Kopi’s succes. I en tid hvor e-mails har overtaget den personlige kontakt, har vi alligevel formået, at gøre det at handle med Hvidovre Kopi til en menneskelig oplevelse. Nogle kunder vil gerne være i fred og andre vil gerne besøges i ny og næ. Uanset hvilken type du er, så respekterer vi dit valg.

Glæden ved et godt tilbud fortager sig ­hurtigere end ­ærgrelsen over køb af dårlig kvalitet

Vi ved, at Hvidovre Kopi er til for dig som kunde og at vi ikke er stærkere end den sidste opgave vi har leveret til dig. Og det er lige præcis her vi adskiller os fra andre i vores branche. Vores motto er “kvalitet til tiden” og det er ikke noget vi har opfundet for at have et slogan, at klistre på vore biler. Vi mener det seriøst og knokler dagligt for dels, at leve op til det og dels, at kunne gøre det endnu bedre.

Hvidovre Kopi er ikke verdens største virksomhed, men vi er stolte af, at have styr på det der er! Som kunde vil du profitere af, at være en stor fisk i et lille bassin, fremfor en lille fisk i et stort bassin. Dine kontaktper­soner er de samme hver gang du kontakter os og der er en overvejende sandsynlighed for, at andre i vores hus også kender til dine opgaver.

Vi ved, at Hvidovre Kopi er til for dig som kunde og at vi ikke er stærkere end den sidste opgave vi har leveret til dig. Og det er lige præcis her vi adskiller os fra andre i vores branche.

Ønsker du at blive ringet op?

Har du spørgsmål til vores ydelser eller ønsker et uforpligtende tilbud, så udfyld hurtigt og nemt nedenstående formularen og vi kontakter dig snarest!