Om os

Om os

Hvidovre Kopi blev etableret d. 2. april 1986.

I 1988 investerede Hvidovre Kopi i den første digitale farveprinter, og når man ser hvordan de fleste dokumenter i dag bliver produceret, så var det ikke en helt tosset beslutning.

I midten af 90’erne ændrede vi navn til Hvidovre Kopi – Digitalt Print Center.

I dag hører det til sjældenhederne at en kunde møder op på vores kontor. Alt foregår (næsten) via vores webshops, e-mail eller ftp – så vi må erkende, at vi lever i en travl hverdag, hvor mange hellere vil foretage en web-bestilling end tale i telefon eller komme besøg.

Derfor lægger vi flere kræfter i at opstarte kunder på en struktureret måde – fx ved at etablere en specifik bestillingsportal, som begge parter så nyder godt af i årene efter. Vi har fået mange kunder til vores Webservice applikation på nettet, hvor man kan bestille alle virksomhedens tryksager på en let og overskuelig måde. Det er en trend vi ser, at kunderne gerne vil have styr på deres tryksager i en fælles portal med trykkeriet.

På udstyrs- og servicesiden er vi i dag blandt branchens bedste igennem en yderst moderne maskinpark indenfor prepress, digitalprint i ark og rulle samt alverdens former for færdiggørelse og fulfillment-ydelser.

I marts 2019 blev vi sammenlagt med GSB Grafisk på Tonsbakken 16 i Skovlunde i nye og større lokaler. Vi er således nu 15 dygtige og erfarne medarbejdere – som alle står klar til at servicere mange flere kunder i fremtiden.

Ønsker du at blive ringet op?

Har du spørgsmål til vores ydelser eller ønsker et uforpligtende tilbud, så udfyld hurtigt og nemt nedenstående formularen og vi kontakter dig snarest!