Pakning og forsendelse

Pakning og forsendelse

“Vi skal have pakket 500 kuverter inden fyraften, kan du hjælpe?”

Hvis dette spørgsmål bliver stillet overfor dine kollegaer, vil de automatisk komme til at føle sig tvunget til at lyve og sige ja til at hjælpe. De har rent faktisk ikke tid. De var nok godt i gang med noget andet, da du spurgte. Det var kun på grund af det kollegiale hensyn, at de følte sig nødsaget til at stille sig op til opgaven. Ingen af dem havde rent faktisk lyst til at stå og kuvertere eller pakke hundredvis af varer i kasser på en travl arbejdsdag. Du har nok også følt, at du ligeledes ikke har overskud til det.

Så hvorfor overhovedet gøre det besværligt for alle på en allerede travl arbejdsdag? Hvidovre Kopi altid står klar til rådighed til at løse disse problemer for dig og dine kollegaer. Har du bestilt produkter hos os, der mangler at blive pakket, hjælper vi gerne dig og dine kollegaer med kuverteringsopgaven. På den måde kan alle tage hjem til tiden og nyde aftenen sammen med familien.

Pakning

Alt hvad der bestilles til pakning vil blive pakket uden maksimum vægt.

Forsendelse

Der tilbydes to metoder af forsendelse:

  • Sendebud
  • GLS rundt i hele landet

Skal din ordre leveres eller distribueres til flere adresser? Så har vi et samarbejde med forskellige kurerfirmaer, der vil være i stand til at levere ordrerne til adressen trygt og sikkert. Er der tale om en udsendelse af breve, tilbyder vi ligeledes frankering og indlevering på posthus.

Når din ordre skal leveres eller distribueres til flere adresser, har vi et samarbejde med forskellige kurerfirmaer, ligesom vi gerne benytter et af dine foretrukne

Ønsker du at blive ringet op?

Har du spørgsmål til vores ydelser eller ønsker et uforpligtende tilbud, så udfyld hurtigt og nemt nedenstående formularen og vi kontakter dig snarest!